Kuchnia
BodyIdea - Dietetyka przyszłości

2019-05-21

Na wynos: koktajl i komosa z fasolką i warzywami

WegańskiBezglutenowy


KOKTAJL:

200 ml mleka owsiaego
150 g z  mrożonych jagód
100 g buraka
120 g banana
10 g  kakao

SAŁATKA

80 g  komosy 
50 g czarnej fasoli
100 g marchewki 
30 g groszku konserwowego
60 g zielonego ogórka
5g oleju lnianego
sól, pieprz, tymianek - do smaku


Witajcie, to już ostatni wpis cyklu NA WYNOS.

Najprostsze rozwiązanie - gęsty, odżywczy, pełen witamin i minerałów koktajl na II śniadanie, na obiad wspaniała sałatka z komosą ryżową - pełna białka, witamin i zdrowia.

NA WYNOS

dania na wynos bodyidea

 

Mam nadzieję, że wpisy cyklu NA WYNOS przypadły Wam do gustu, dodały sporą ilość inspiracji i sprawiły, że Wasze lunch boxy do pracy są teraz kolorowe, smaczne i odżywcze.

SMACZNEGO


sylwia maksym body idea dietetyk

Sylwia Maksym

Jestem dyplomowanym dietetykiem klinicznym i dietetykiem sportowym. Entuzjastką kuchni roślinnej i autorką wspaniałych przepisów dostarczających paliwa z roślin. Współpracuję ze sportowcami chcącymi polepszyć swoje wyniki dzięki diecie roślinnej. Prywatnie jestem miłośniczką mocnej kawy, kolarstwa, mody i kultury hiszpańskiej. Moim znakiem rozpoznawczym jest uśmiech od ucha do ucha i szczera radość życia.

BodyIdea - Dietetyka przyszłości

Dodaj komentarz

Brak dodanych komentarzy. Możesz być pierwszy - zapraszam!
Drukuj

KOKTAJL:

200 ml mleka owsiaego
150 g z  mrożonych jagód
100 g buraka
120 g banana
10 g  kakao

SAŁATKA

80 g  komosy 
50 g czarnej fasoli
100 g marchewki 
30 g groszku konserwowego
60 g zielonego ogórka
5g oleju lnianego
sól, pieprz, tymianek - do smaku


Tagi

Obserwuj na Instagramie

Sprawdź przepis

Sprawdź jadłospis:

WEGAŃSKI:

WEGETARIAŃSKI:

Posłuchaj mojego podcastu PALIWO Z ROŚLIN