Kuchnia
BodyIdea - Dietetyka przyszłości

2016-06-25

Kasza jaglana z suszonymi pomidorami, oliwkami i pietruszką.

WegańskiBezglutenowy


SKŁADNIKI

50 g suchej kaszy jaglanej
5 pomidorów suszonych
10 zielonych oliwek
natka pietruszki
2 łyżki oliwy z oliwek
szczypta soli
pieprz


WYKONANIE:

1. Kaszę płuczemy gorącą wodą, następnie gotujemy do momentu wrzenia, wyłączamy, zakrywamy pokrywką i odstawiamy. 
2. Pomidory, oliwki i natkę kroimy w drobne kawałki, dodajemy do kaszy, polewamy oliwą z oliwek
3. doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

Smacznego


sylwia maksym body idea dietetyk

Sylwia Maksym

Jestem dyplomowanym dietetykiem klinicznym i dietetykiem sportowym. Entuzjastką kuchni roślinnej i autorką wspaniałych przepisów dostarczających paliwa z roślin. Współpracuję ze sportowcami chcącymi polepszyć swoje wyniki dzięki diecie roślinnej. Prywatnie jestem miłośniczką mocnej kawy, kolarstwa, mody i kultury hiszpańskiej. Moim znakiem rozpoznawczym jest uśmiech od ucha do ucha i szczera radość życia.

BodyIdea - Dietetyka przyszłości

Dodaj komentarz

Brak dodanych komentarzy. Możesz być pierwszy - zapraszam!
Drukuj

SKŁADNIKI

50 g suchej kaszy jaglanej
5 pomidorów suszonych
10 zielonych oliwek
natka pietruszki
2 łyżki oliwy z oliwek
szczypta soli
pieprz


Tagi

Obserwuj na Instagramie

Sprawdź przepis

Posłuchaj mojego podcastu PALIWO Z ROŚLIN