Krótki formularz


Skontaktuj się z nami

Sylwia Maksym

Napisz do nas

Dietetyka przyszłości

Kuchnia

Makaron z owocami nie tylko na śniadanie

18-02-2019 Sylwia Maksym Drukuj artykuł
Słodki
Wegański
makaron z owocami i jogurtem bodyidea
Czas przygotowania: 3 minuty
1
Kalorie: 500,4 kcal
Białko: 21,8 g
Tłuszcze: 15,1 g
Węglowodany: 69,6 g

SKŁADNIKI:

50 g makaronu penne

1 kiwi (65 g)

1 banan (100 g)

1 łyżka pestek dyni (15 g)

1 łyżeczka chia

200 g jogurtu sojowego

 


WYKONANIE:

  • ugotuj makaron aldente

  • pokrój kiwi i banana w plastry

  • wyłoż na miseczkę makaron, polej jogurtem, dodaj owoce, orzechy i nasiona

SMACZNEGO


Sylwia Maksym

Z zawodu dietetyk i fizjoterapeuta. Zakochana w roślinnej kuchni, wielbicielka sportów siłowych i kultury hiszpańskiej. Poszukiwacz dobrego jedzenia, kulinarnych inspiracji i aromatycznej kawy. Uśmiechnięta powsinoga nie potrafiąca żyć bez ludzi. Wymagająca od siebie i od innych, celebrująca życie pełnymi garściami.



Komentarze


Dodaj komentarz