Kuchnia
BodyIdea - Dietetyka przyszłości

2017-10-17

Niebiańskie połączenie egzotycznego owocu z czekoladą i pastą kokosową

WegańskiBezglutenowySłodki


SKŁADNIKI

1/2 ananasa
3 łyżki pasty kokosowej
2 łyżki surowego kakao
1 szklanka wody



koktajl jak lody



WYKONANIE:

Miksujemy wszystkie składniki
Ilość wody zależy od preferencji


SMACZNEGO


sylwia maksym body idea dietetyk

Sylwia Maksym

Jestem dyplomowanym dietetykiem klinicznym i dietetykiem sportowym. Entuzjastką kuchni roślinnej i autorką wspaniałych przepisów dostarczających paliwa z roślin. Współpracuję ze sportowcami chcącymi polepszyć swoje wyniki dzięki diecie roślinnej. Prywatnie jestem miłośniczką mocnej kawy, kolarstwa, mody i kultury hiszpańskiej. Moim znakiem rozpoznawczym jest uśmiech od ucha do ucha i szczera radość życia.

BodyIdea - Dietetyka przyszłości

Dodaj komentarz

Brak dodanych komentarzy. Możesz być pierwszy - zapraszam!
Drukuj

SKŁADNIKI

1/2 ananasa
3 łyżki pasty kokosowej
2 łyżki surowego kakao
1 szklanka wody


Tagi

Obserwuj na Instagramie

Sprawdź przepis

Posłuchaj mojego podcastu PALIWO Z ROŚLIN