Krótki formularz


Skontaktuj się z nami

Sylwia Maksym

Napisz do nas

Dietetyka przyszłości

Kuchnia

Zielony koktajl odżywczy

14-06-2017 Sylwia Maksym Drukuj artykuł
Bezglutenowy
Słodki
Wegetariański

SKŁADNIKI:

3 garści świeżego jarmużu
2 pomarańcze
1 łyżka oleju lnianego
1 łyżka miodu gryczanego
150 ml wody mineralnej

 

 


WYKONANIE:

Całość miksujemy, podajemy schłodzone.
Z podanych składników wychodzą dwie porcje.

 

SMACZNEGO

 


Sylwia Maksym

Z zawodu dietetyk i fizjoterapeuta. Zakochana w roślinnej kuchni, wielbicielka sportów siłowych i kultury hiszpańskiej. Poszukiwacz dobrego jedzenia, kulinarnych inspiracji i aromatycznej kawy. Uśmiechnięta powsinoga nie potrafiąca żyć bez ludzi. Wymagająca od siebie i od innych, celebrująca życie pełnymi garściami.



Komentarze

Maria | 03-10-2017 17:51
Ale to proste, a nigdy nie robiłam.


Dodaj komentarz