Krótki formularz


Skontaktuj się z nami

Sylwia Maksym

Napisz do nas

Dietetyka przyszłości

Kuchnia

Zielony koktajl z bananem, szczypiorkiem, miodem i olejem lnianym

15-10-2017 Sylwia Maksym Drukuj artykuł
Bezglutenowy
Słodki
Wegetariański
zielone koktajle

SKŁADNIKI:

2 banany
1 łyżka miodu
1 łyżka oleju lnianego
1/2 pęczka szczypiorku
1 garść jarmużu

 


Zielone koktajle zawładnęły naszą kuchnią i kubkami smakowymi

WYKONANIE:

Miksujemy wszystkie składniki
Ilość wody zależy od preferencji


SMACZNEGO

Sylwia Maksym

Z zawodu dietetyk i fizjoterapeuta. Zakochana w roślinnej kuchni, wielbicielka sportów siłowych i kultury hiszpańskiej. Poszukiwacz dobrego jedzenia, kulinarnych inspiracji i aromatycznej kawy. Uśmiechnięta powsinoga nie potrafiąca żyć bez ludzi. Wymagająca od siebie i od innych, celebrująca życie pełnymi garściami.



Komentarze


Dodaj komentarz