Kojarzysz sytuację…
przechodzisz na dietę roślinną i Twoi znajomi przestają Cię zapraszać na
wspólne grillowanie, bo nie wiedzą co dla Ciebie przyrządzić?

Pokażemy Ci, że grillowanie może być zdrowe!
Udowodnimy, że możesz grillować przez cały rok!
Nauczymy Cię nowych połączeń smakowych!
Dzięki naszym przepisom zachwycisz znajomych!
CO ZNAJDZIESZ W ŚRODKU?
Ponad 80 stron kompendium wiedzy dotyczącej roślinnego grillowania!
Proste przepisy, które wykorzystasz przez cały rok – tak, można grillować 365 dni w roku!
Niesamowite połączenia smakowe, które zaskoczą Twoich znajomych!
Edukację z zakresu spożywania roślin, dbałości o środowisko i kuchnię zero waste!
Z NASZYCH PRZEPISÓW SKORZYSTASZ PRZEZ CAŁY ROK!

NASZ E-BOOK SKŁADA SIĘ Z
CZTERECH DZIAŁÓW KULINARNYCH




CHCĘ ZDROWO GRILLOWAĆ
DLA KOGO JEST TEN E-BOOK?
- Dla Ciebie! Jeśli prowadzisz dietę roślinną i szukasz nowych inspiracji
- Dla Ciebie! Jeśli jesz mięso, ale nudzą Cię stare smaki!
- Dla Ciebie! Jeśli jesteś otwarty na nowe i nie boisz się roślin!
- Dla Ciebie! Jeśli lubisz wytrawne potrawy, z nutką pieprzu, chili, bazylii i rozmarynu
- Dla Ciebie! Jeśli lubisz słodkości, gorącą czekoladę i chrupiące orzeszki!
- Dla Ciebie! Jeśli lubisz kolorowe drinki i owocowe koktajle!
- Dla Ciebie! Jeśli uparcie twierdzisz, że tylko kiełbasa i boczek nadają się na grilla – wyprowadzimy Cię z błędu!
To nasz pierwszy wspólny e-book – dopiero się rozkręcamy
Chcesz być na bieżąco z tym co tworzymy?
ZAPISZ SIĘ NA NEWSLETTER I OTRZYMAJ DARMOWY JADŁOSPIS ROŚLINNY!
O autorkach

Cześć! Nazywam się Sylwia Maksym i jestem dietetykiem sportowym i klinicznym propagującym kuchnię roślinną.
Zajmuję się edukacją żywieniową sportowców i osób aktywnych fizycznie. Poprzez dopasowanie jadłospisu pod względem smaku i dostępnego czasu, udowadniam, że zdrowa dieta jest smaczna i stanowi podstawę dobrego zdrowia i samopoczucia.
Moim celem jest nauczenie idealnego komponowania posiłków z roślin, a także przekonanie, że roślinne gotowanie jest proste i szybkie. Jestem entuzjastką kuchni roślinnej i autorką wspaniałych przepisów dostarczających paliwa z roślin, które możesz znaleźć na mojej stronie bodyidea.pl
Prywatnie jestem miłośniczką mocnej kawy, kolarstwa, kultury hiszpańskiej i szerokiego uśmiechu. Możesz mnie usłyszeć w moim podcaście – Paliwo z roślin.
Cześć! Nazywam się Agata Sala i na co dzień jako analityk pracuję głównie z liczbami
i tabelkami. Moją największą pasją jest gotowanie.
Kocham dzielić się jedzeniem, przygotowywać posiłki i karmić nimi rodzinę i przyjaciół. Lubię eksperymentować w kuchni, łączyć różne smaki i tworzyć coś z niczego. Nieco ponad rok temu ograniczyłam spożywanie mięsa, co zaowocowało tworzeniem nowych roślinnych przepisów i pozwoliło mi poznać nowe smaki. Na własnej skórze przekonałam się, że roślinne jedzenie nie oznacza tylko kilku liści sałaty z oliwą i pomidorem, a bogatą gamę ciekawych smaków i kompozycji.
Lubię żyć aktywnie i namawiam do tego każdego. Kocham muzykę elektroniczną i letnie festiwale, a poza mieszaniem w garnkach macham też szydełkiem i tworzę szydełkowe rękodzieło

ZOBACZ OPINIE O NASZYM E-BOOKU:
Na roślinnym grillu z reguły przyrządzałem kawałek tofu i warzywa. Po przeczytaniu pozycji od Sylwii repertuar moich potraw znacząco się powiększy. Mimo iż e-booka czytałem po obiedzie, to po zobaczeniu wrapów z pomidorowym tofu odezwał się we mnie głód hedoniczny. Dosłownie czuć oczami ten fantastyczny smak potraw.